Jak wykorzystać rybę?

Tworzymy koncepcje produktów z filetów różnych gatunków ryb oraz z mięsa seprarowanego z ryb. Kompleksowe środki funkcjonalne stworzone z myślą o specyfice tego tak delikatnego mięsa uzupełnione są odpowiednio dobranymi aromatami, które maskują niepożądane posmaki i zapachy. Produkty „szyte na miarę” dają gwarancję niepowtarzalnej, autorskiej receptury.

Jak wykorzystać rybę?

Kategorie

Środki funkcjonalne
Środki funkcjonalne
Przyprawy, posypki, aromaty
Przyprawy, posypki, aromaty
Paniery, sosy
Paniery, sosy

Lista produktów

  • Środki funkcjonalne
  • aromaty wytrawne
  • aromaty w płynie
  • błonniki
  • białka
  • sosy
  • paniery

Zainspiruj się

Kaszanka
Kaszanka

Nasza kaszanka rybna łączy w sobie zdrowe mięso ryby z kaszą gryczaną i błonnikiem aroniowym nadającym kaszance charakterystyczny czerwono-brązowy kolor. Nowoczesna propozycja naszego działu R&D stworzona zgodnie z nurtem zero-waste. Idealna z patelni, piekarnika lub grilla.

Pulpety w sosach
Pulpety w sosach

Produkty rybne zaprojektowane z mięsa separowanego z ryb. Mięso z dodatkiem mieszanki środków funkcjonalnych i błonników zostało odpowiednio uformowane i poddane obróbce termicznej. Dodatek błonników nadaje klopsom odpowiednią „mięsną” strukturę, stabilizuje produkt oraz pomaga uformować mięso z dużą zawartością płynnego tłuszczu. Po ostudzeniu pulpety zostają zalane sosem pomidorowo-paprykowym, sosem majonezowym lub zamarynowane w zalewie octowej.

Burgery
Burgery

Wyprodukowane z mięsa separowanego różnych gatunków ryb z dodatkiem środków funkcjonalnych, błonników oraz aromatów i przypraw. Dodatek błonników stabilizuje masę, wiąże wodę i płynny tłuszcz, pozwala na łatwe formowanie, zapobiega przyleganiu do maszyny formującej. Idealne z grilla, piekarnika lub patelni.