Preparaty przedłużające świeżość | ||||
ID | Nazwa produktu | Dawkowanie | Przeznaczenie | |
---|---|---|---|---|
2540 | Meat Fresh® 500R | 5 g / kg | ||
2552 | Meat Fresh®500 NEW | 5 g / kg | ||
0123 | Meat Fresh 700P | 2,0-3,0 % | ||
211932 | Meat Fresh 1000M | 0,5-1% | ||
0248 | Meat Fresh 1000R | 0,5-1% |
Preparaty barwne | ||||
ID | Nazwa produktu | Dawkowanie | Przeznaczenie | |
---|---|---|---|---|
0482 | Barwnik do Osłonek (Czerwony) | 1 % roztwór | ||
0537 | Barwnik do Osłonek (Wiśniowy) | 1 % roztwór | ||
4269 | Color Meat | 2-3 g / 1 kg farszu | ||
0519 | Color Meat BR | 2-3 g / 1 kg farszu | ||
211970 | Color Smoke | 2 g / 1 kg farszu | ||
2504 | Kolor Plus | 1 g / kg lub litr | ||
0491 | Pure Color Red | wg GMP | ||
0306 | Pure Colour K | 0,3 g / 1 kg farszu | ||
206983 | Stabikol A | 1-1,5 g / 1 kg produktu gotowego | ||
8315 | Zaprawa Staropolska | wg GMP |