Smaki sprawdzone przez polskich konsumentów! 100% POLSKI KAPITAŁ

Branża mięsna

Więcej danych?

Pobierz katalog PDF

Pobierz katalog
Preparaty emulgujące
ID Nazwa produktu Dawkowanie Przeznaczenie
6010 Emulgard® 5 g / 1 kg farszu pasztety, pasztetowe
0507 Emulgard 2 2% pasztety sterylizowane
6020 Emulgard® HV wg GMP lub do 10g / kg wyrobu gotowego kiełbasy, parówki, mortadele, pasztety, pasztetowe
0707 Emulgard MP1 4-7 g / 1 kg farszu pasztety, pasztetowe
5100 Emulsan® wg GMP kiełbasy, mortadele, pasztety
Preparaty do kutrowania
ID Nazwa produktu Dawkowanie Przeznaczenie
9141 Kuter Bind Extra 17 g / 1 kg farszu kiełbasy średnio rozdrobnione
9411 Kuter Bind® PX100 10 g / 1 kg produktu gotowego kiełbasy średnio rozdrobnione
6416 Parówki Combi + 10-12 g / 1 kg farszu parówki