Mieszanki smakowe do wędlin grubo rozdrobnionych | ||||
ID | Nazwa produktu | Dawkowanie | Przeznaczenie | Wiodące nuty |
---|---|---|---|---|
210416 | Kiełbasa Bieszczadzka | 15 g / 1 kg farszu | czosnek, pieprz czarny, kolendra | |
1546 | Kiełbasa Dworska | 7 g / 1 kg farszu | pieprz czarny, czosnek, kolendra | |
5904 | Kiełbasa Pieprzowa | wg GMP | czosnek, pieprz czarny | |
1076 | Kiełbasa Szynkowa | 6 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz biały, kolendra, gałka muszkatołowa | |
1065N | Kiełbasa Zielonogórska New | 6-8 g / 1 kg farszu | czosnek, pieprz czarny | |
5061 | Krakowska Drobiowa | 7 g / 1 kg farszu | kolendra, pieprz czarny, czosnek, aromaty mięsne | |
204576 | Krakowska Podsuszana | 3 g / 1 kg farszu | kminek, kolendra | |
5691 | Szynkówka | 10 g / 1 kg produktu gotowego | aromat mięsny, pieprz czarny, pieprz biały | |
1047 | Żywiecka | 6 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz czarny, czosnek, aromat dymu | |
206174 | Aromat Kiełbasy Szynkowej | 10-13 g / 1 kg farszu | pieprz, gałka muszkatołowa, imbir |
Mieszanki smakowe do wędlin drobno i średnio rozdrobnionych | ||||
ID | Nazwa produktu | Dawkowanie | Przeznaczenie | Wiodące nuty |
---|---|---|---|---|
1083 | Chłopska | 13 g / 1 kg produktu gotowego | czosnek, pieprz czarny, majeranek | |
1032 | Czosnkowa | 5-6 g / 1 kg produktu gotowego | czosnek, pieprz czarny | |
MS1048 | Kabanosy | 7-8 g / 1 kg produktu gotowego | czosnek, pieprz czarny, kminek | |
5896 | Kiełbasa Biała Nowa 1 | 8 g / 1 kg farszu | czosnek, pieprz czarny, majeranek | |
210416 | Kiełbasa Bieszczadzka | 15 g / 1 kg farszu | czosnek, pieprz czarny, kolendra | |
1546 | Kiełbasa Dworska | 7 g / 1 kg farszu | pieprz czarny, czosnek, kolendra | |
0660 | Kiełbasa Farmerska | 7-8 g / 1 kg produktu gotowego | czosnek, pieprz czarny, ziele angielskie | |
208109 | Kiełbasa Grillowa Bawarska | 17,5 g / 1 kg farszu | pieprz czarny, natka pietruszki | |
0720 | Kiełbasa Husarska | 10 g / 1 kg farszu | czosnek, pieprz czarny | |
1051 | Kiełbasa Jałowcowa | 6 g / 1 kg produktu gotowego | jałowiec, pieprz czarny | |
1026 | Kiełbasa Lisiecka | 5-6 g / 1 kg produktu gotowego | czosnek, pieprz czarny | |
0508 | Kiełbasa Śmietankowa | 5 g / 1 kg farszu | aromat śmietany, gałka muszkatołowa, pieprz biały | |
8988 | Kiełbasa Wielkanocna | 8-10 g / 1 kg produktu gotowego | majeranek, czosnek, pieprz czarny | |
208093 | Kiełbasa z Galaretką | 25 g / 1 kg farszu | cebula, pieprz czarny, aromat dymu, gałka muszkatołowa | |
MS1017-W | Kiełbasa Zwyczajna | 5-6 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz czarny, gorczyca, majeranek | |
1055-1 | Myśliwska | 10-12 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz biały, jałowiec | |
MS1028-1 | Podwawelska | 5-6 g / 1 kg produktu gotowego | czosnek, pieprz czarny | |
0516 | Przyprawa Pikantna do Kiełbas | 10 g / 1 kg farszu | pieprz zielony, pieprz czarny, chili, kolendra, papryka | |
5858 | Przyprawa Swojska | 10 g / 1 kg farszu | pieprz czarny | |
AP-9763 | Rzeszowska – New | 6 g / 1 kg farszu | pieprz czarny, czosnek, kardamon | |
1543 | Super Mix | wg GMP | czosnek, pieprz czarny, imbir | |
5006 | Śląska Premium | 4-6 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz czarny, czosnek, kolendra | |
MS1052 | Wiejska | 7-8 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz czarny, cebula, czosnek | |
1017-1 | Zwyczajna Extra | 6-7 g / 1 kg produktu gotowego | czosnek, pieprz czarny, gorczyca |
Mieszanki smakowe do wędlin homogenizowanych | ||||
ID | Nazwa produktu | Dawkowanie | Przeznaczenie | Wiodące nuty |
---|---|---|---|---|
0433 | Aromat Bekonowo-Serowy | 11 g / 1 kg farszu | bekon, ser, pieprz czarny, cebula | |
1050 | Gold Frank | 5-7 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz biały , gałka muszkatołowa, aromat dymu | |
205511 | Kiełbasa Doktorska | 10 g / 1 kg farszu | pieprz biały i czarny , aromat śmietany | |
0413 | Mortadela Doktorska | 6-7 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz czarny, czosnek, kardamon | |
Diletto 0001 | Parówki Polskie | 6 g / 1 kg farszu | pieprz czarny, czosnek, imbir, gałka muszkatołowa | |
0063 | Parówki Śląskie | 10-14 g / 1 kg farszu | pieprz czarny, gałka muszkatołowa, kolendra | |
RU0108 | Parówki Wiedeńskie | 0,18 g / 100 l solanki | aromat dymu i szynki | |
1034 | Parówki Wileńskie | 10 g / 1 kg produktu gotowego | pieprz czarny, czosnek, aromat dymu | |
Diletto 0007 | Serdelki | 6-7 g / 1 kg farszu | gałka muszkatołowa, pieprz czarny, kminek |
Mieszanki smakowe do salami i metek | ||||
ID | Nazwa produktu | Dawkowanie | Przeznaczenie | Wiodące nuty |
---|---|---|---|---|
0434 | Metka Bekonowa BG | wg GMP | aromat bekonowy, cebula | |
0628 | Metka Cebulowa BG | 10 g / 1 kg produktu gotowego | cebula, pieprz czarny, czosnek | |
5906 | Metka Łososiowa | 9-11 g / 1 kg farszu | pieprz czarny, aromat mięsa dojrzewającego i dymu wędzarniczego | |
0032 | Metka Pieprzowa | 10 g / 1 kg farszu | pieprz czarny, cebula, czosnek | |
208574 | Mieszanka Przyprawowa do Salami | wg GMP | czosnek i dym wędzarniczy | |
1056 | Salami | od 30-40 g / 1 kg produktu gotowego | aromat salami, pieprz, kardamon, imbir, czosnek | |
3445 | Salami Parma 45 | 12 g / 1 kg farszu | aromat salami |