Jakie wypieki na czas COVID-19?


Błonnik Pszenny WF Światowy kryzys wywołany wirusem sprawia, że każdego dnia stajemy przed nowymi zadaniami. W obliczu tego niepewnego czasu zapewnienie ciągłych i bezpiecznych dostaw żywności to rzecz konieczna. Szukamy elastycznych rozwiązań, aby wesprzeć naszych klientów i oferujemy rozwiązania na ten trudny czas. W obecnej sytuacji  konsumenci zmienili swoje zwyczaje zakupowe - poszukują długoterminowej żywności. Aby sprostać tym oczekiwaniom proponujemy Państwu błonniki, które nadadzą i przedłużą odczucie świeżości w Państwa wyrobach piekarskich:
  • Błonnik Pszenny WF90
  • Błonnik Pszenny WF200
Zalety Błonnika Pszennego w pieczywie pszennym, mieszanym, półsłodkim.
  • Dozowanie 1,5-2,5% w stosunku do mąki
  • nadanie i przedłużenie odczucia świeżości w produkcie
  • zwiększenie wydajności
  • mniejszy ubytek produkcyjny
  • bez obcych posmaków i zapachów
  • możliwość deklaracji - źródło błonnika
  • produkt naturalny
  • zwiększenie objętości produktu końcowego
Opiekun technologiczny jest cały czas do Państwa dyspozycji, chętnie odpowie na pytania oraz pomoże zaadaptować rozwiązania zdalnie. Mogą Państwo na nas liczyć w tym szczególnym czasie!