Pączek 25%

Mieszanka cukiernicza

Pączek 25%


25% mieszanka do produkcji pączków, gwarantuje uzyskanie wysokiej jakości wyrobów o dużej objętości i pożądanych cechach miękiszu. Pączki wyprodukowane z użyciem naszej mieszanki charakteryzują się niską nasiąkliwością tłuszczu, idealną obwódką wokół pączka oraz delikatną i gładką skórką.

Zalety produktu

Prostota produkcji i powtarzalność

Prostota produkcji i powtarzalność

Długi termin przydatności produktu gotowego

Długi termin przydatności produktu gotowego

Duża objętość ciasta

Duża objętość ciasta

Niska nasiąkliwość tłuszczem

Niska nasiąkliwość tłuszczem

Receptura: Pączek 25%

Składniki

kg

mąka pszenna typ 500

1 000

PĄCZEK 25%

250

olej

60

drożdże

65

woda

500

TOTAL

1875

Sposób wytwarzania

miesienie wolne

4’

miesienie szybkie

6’

odpoczynek

15’

dzielenie

formowanie kęsów

główna fermentacja

45 - 50’

odpoczynek do uzyskania suchej skórki

20'

smażenie na gorącym tłuszczu

180 °C / 3' jedna strona

Dostępność
Warianty opakowań

twenty-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Pączek 25%

Powiązane produkty

Dodatki cukiernicze

Master's Cream

Pozostałe Produkty

Choco Cookies

Mieszanki wypiekowe

Choco Cookies


Biszkopt

Mieszanki wypiekowe

Biszkopt


Grainstick 50%

Mieszanki wypiekowe

Grainstick 50%