Gofry

Mieszanka cukiernicza

Gofry


Koncentrat przeznaczony do produkcji gofrów i naleśników. Odpowiednio dobrane składniki mieszanki, do których należy dodać tylko olej i wodę, zapewniają uzyskanie gofrów o wspaniałych cechach organoleptycznych tj. chrupko-kruchej strukturze oraz delikatnym, waniliowym smaku.

Zalety produktu

Prostota produkcji i powtarzalność

Prostota produkcji i powtarzalność

Chrupka struktura

Chrupka struktura

Receptura: Gofry

Składniki

kg

mix GOFRY

1250

olej

290

woda

1120

TOTAL

2660

Sposób wytwarzania

miesienie

4 - 5’

dozowanie na rozgrzaną gofrownicę

czas wypieku

4’

temperatura wypieku

220 - 230 °C

Dostępność
Warianty opakowań

ten-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Gofry

Powiązane produkty

Dodatki cukiernicze

Master's Cream

Pozostałe Produkty

Choco Cookies

Mieszanki cukiernicze

Choco Cookies


Biszkopt

Mieszanki cukiernicze

Biszkopt


Wykwintne +

Mieszanki cukiernicze

Wykwintne +