Drożdżowe 20%

Mieszanki Cukiernicze

Drożdżowe 20%


Mieszanka do wyrobu ciast drożdżowych. Uniwersalność mieszanki pozwala na wyprodukowanie z niej różnych wyrobów gotowych, ciast, rogali, bułek o idealnej strukturze miękiszu, długiej świeżości i subtelnym aromacie.

Zalety produktu

Równomierny i wilgotny miękisz

Równomierny i wilgotny miękisz

Prostota produkcji i powtarzalność

Prostota produkcji i powtarzalność

Długi termin przydatności produktu gotowego

Długi termin przydatności produktu gotowego

Wyrównana i delikatna struktura ciasta

Wyrównana i delikatna struktura ciasta

Receptura: Drożdżowe 20%

Składniki

g

mąka pszenna typ 500

1000

DROŻDŻOWE 20%

200

cukier

150

jaja

100

tłuszcz (margaryna+olej)

80+40

drożdże

6

woda

450-460

TOTAL

2090

Sposób wytwarzania

miesienie wolne

3'

miesienie szybkie

5'

odpoczynek

10'

dzielenie

formowanie kęsów

główna fermentacja

35' - 45'

parametry głównej fermentacji

35°C / 80%

kęsy posmarować jajkiem

czas wypieku

15'- 35''

temp. wypieku bez zaparowania

170 - 180 °C

Dostępność
Warianty opakowań

twenty-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Drożdżowe 20%

Pozostałe Produkty

Choco Cookies

Mieszanki cukiernicze

Choco Cookies


Biszkopt

Mieszanki cukiernicze

Biszkopt


Wykwintne +

Mieszanki cukiernicze

Wykwintne +