Czekoladowe +

Mieszanki Cukiernicze

Czekoladowe +


100% mieszanka do produkcji ciast czekoladowych, muffin oraz blatów czekoladowych. Produkty wykonane z jej udziałem charakteryzuje bardzo wyraźny smak i aromat czekolady. Wilgotny i delikatny miękisz powoduje, ze ciasto rozpływa się w ustach.

Zalety produktu

Równomierny i wilgotny miękisz

Równomierny i wilgotny miękisz

Prostota produkcji<br>i powtarzalność

Prostota produkcji
i powtarzalność

Długi termin przydatności produktu gotowego

Długi termin przydatności produktu gotowego

Wyrównana i delikatna struktura ciasta

Wyrównana i delikatna struktura ciasta

Wyraźny smak kakao<br>i belgijskiej czekolady

Wyraźny smak kakao
i belgijskiej czekolady

Receptura: Czekoladowe +

Składniki

g

CZEKOLADOWE +

1000

jaja

250

olej

450

woda

200-300

TOTAL

1900-2000

Sposób wytwarzania

miesienie

3’

czas wypieku

35 - 45’

przed wypiekiem ozdobić owocami

temperatura wypieku

170-180 °C

Dostępność
Warianty opakowań

twenty-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Czekoladowe +

Mieszanka Cukiernicza

Muffina czekoladowa

Pozostałe Produkty

Choco Cookies

Mieszanki cukiernicze

Choco Cookies


Biszkopt

Mieszanki cukiernicze

Biszkopt


Wykwintne +

Mieszanki cukiernicze

Wykwintne +