Ciasto Jogurtowe

Mieszanka Cukiernicza

Ciasto Jogurtowe


100 % mieszanka do wyrobu ciast biszkoptowo-tłuszczowych. Produkty wykonane z jej udziałem charakteryzuje doskonała tekstura i aromat. Mieszanka Jogurtowe zapewnia doskonałe trzymanie mas i owoców na produkcie gotowym oraz długotrwałą świeżość wyrobów.

Zalety produktu

Prostota produkcji i powtarzalność

Prostota produkcji i powtarzalność

Długi termin przydatności produktu gotowego

Długi termin przydatności produktu gotowego

Naturalny kolor

Naturalny kolor

Wyrównana i delikatna stróktura

Wyrównana i delikatna stróktura

Sprężysty jednorodny miękisz utrzymujący owoce

Sprężysty jednorodny miękisz utrzymujący owoce

Receptura: Ciasto Jogurtowe

Składniki

g

CIASTO JOGURTOWE

1000

jaja

350

olej

400

woda

150

TOTAL

1900

Sposób wytwarzania

miesienie

3’

czas wypieku

35 - 45’

przed wypiekiem ozdobić owocami

temp. wypieku

170 - 180 °C

Dostępność
Warianty opakowań

twenty-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Ciasto Jogurtowe

Pozostałe Produkty

Choco Cookies

Mieszanki cukiernicze

Choco Cookies


Biszkopt

Mieszanki cukiernicze

Biszkopt


Wykwintne +

Mieszanki cukiernicze

Wykwintne +