Choco Cookies

Mieszanki Cukiernicze

Choco Cookies


Mieszanka do wyrobu ciastek o wilgotnym i miękkim wnętrzu długo zachowującym świeżość. Ciastka są duże, z zewnątrz nieregularnie popękane. Mają intensywny czekoladowy smak. Dodatkowym atutem mieszanki jest możliwość swobodnej kreacji receptur oraz możliwość produkcji tradycyjnej oraz przemysłowej. Dla urozmaicenia i wzbogacenia walorów smakowych wypieku, można dodać według uznania kawałki czekolady, bakalie lub orzechy.

Zalety produktu

Naturalny smak i kolor

Naturalny smak i kolor

Długi termin przydatności produktu gotowego

Długi termin przydatności produktu gotowego

Prostota produkcji i powtarzalność

Prostota produkcji i powtarzalność

Wyraźny smak czekolady

Wyraźny smak czekolady

Receptura: Choco Cookies

Składniki

g

CHOCO COOKIES

1000

margaryna/masło

100

jaja

100

olej

100

woda

60

czekolada biała lub ciemna lub bakalie

240

TOTAL

1600

Sposób wytwarzania

utrzeć margarynę na gładką masę

mieszanie wolne

4’

w 3' dodać kawałki czekolady

sugerowana naważka

60 - 80g

czas wypieku

13 - 14'

temperatura wypieku

180 - 190°C

Dostępność
Warianty opakowań

twenty-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Choco Cookies

Pozostałe Produkty

Biszkopt

Mieszanki wypiekowe

Biszkopt


Grainstick 50%

Mieszanki wypiekowe

Grainstick 50%


Chleb żytni 85%

Mieszanki wypiekowe

Chleb żytni 85%