Biszkopt

Mieszanki Cukiernicze

Biszkopt


100% mieszanka do produkcji wszelkiego rodzaju ciast biszkoptowych: rolad, blatów, rantów. Produkt końcowy charakteryzuje się dużą elastycznością, przy zachowaniu jednorodnej struktury

Zalety produktu

Naturalny smak i kolor

Naturalny smak i kolor

Długi termin przydatności produktu gotowego

Długi termin przydatności produktu gotowego

Prostota produkcji i powtarzalność

Prostota produkcji i powtarzalność

Receptura: Biszkopt

Składniki

g

BISZKOPT

1000

jaja

600

woda

200

TOTAL

1800

Sposób wytwarzania

mieszać na najwyższych obrotach

8'

czas wypieku

45 - 50'

temperatura wypieku

180°C

Dostępność
Warianty opakowań

twenty-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Biszkopt

Mieszanka Cukiernicza

Rolada

Powiązane produkty

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku agrestu

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku cytrynowym

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku gumy balonowej

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku kiwi

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku malinowym

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku owoców leśnych

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku pomarańczy

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku truskawkowym

Dodatki cukiernicze

Galaretka o smaku wiśniowym

Dodatki cukiernicze

Master's Cream

Pozostałe Produkty

Choco Cookies

Mieszanki wypiekowe

Choco Cookies


Grainstick 50%

Mieszanki wypiekowe

Grainstick 50%


Chleb żytni 85%

Mieszanki wypiekowe

Chleb żytni 85%