Babka Pomarańczowa

Mieszanka Cukiernicza

Babka Pomarańczowa


100% mieszanka do wyrobu ciast biszkoptowo-tłuszczowych, szczególnie polecana do wypieku babek, ale również blatów i muffin. Użycie naszej mieszanki gwarantuje uzyskanie wyrobu gotowego o idealnej puszystej teksturze, wilgotności oraz pożądanym aromacie pomarańczy.

Zalety produktu

Równomierny i wilgotny miękisz

Równomierny i wilgotny miękisz

Prostota produkcji i powtarzalność

Prostota produkcji i powtarzalność

Długi termin przydatności produktu

Długi termin przydatności produktu

Wyraźny smak pomarańczy

Wyraźny smak pomarańczy

Receptura: Babka Pomarańczowa

Składniki

g

BABKA POMARAŃCZOWA

1000

jaja

470

olej

430

woda

100

TOTAL

2000

Sposób wytwarzania

miesienie

4 - 6'

czas wypieku

40 - 50'

przed wypiekiem naciąć babkę wzdłuż

temp. wypieku

180 - 190°C

Dostępność
Warianty opakowań

twenty-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Babka Pomarańczowa

Pozostałe Produkty

Choco Cookies

Mieszanki cukiernicze

Choco Cookies


Biszkopt

Mieszanki cukiernicze

Biszkopt


Wykwintne +

Mieszanki cukiernicze

Wykwintne +