Babka Czekoladowa

Mieszanka Cukiernicza

Babka Czekoladowa


100% mieszanka do wyrobu ciast biszkoptowo-tłuszczowych, szczególnie polecana do wypieku babek, ale również blatów i muffin. Użycie naszej mieszanki gwarantuje uzyskanie wyrobu gotowego o idealnej puszystej teksturze, wilgotności oraz pożądanym aromacie czekolady.

Zalety produktu

Równomierny i wilgotny miękisz

Równomierny i wilgotny miękisz

Prostota produkcji i powtarzalność

Prostota produkcji i powtarzalność

Długi termin przydatności produktu gotowego

Długi termin przydatności produktu gotowego

Wyrównana i delikatna stróktura

Wyrównana i delikatna stróktura

Wyraźny smak belgijskiej czekolady

Wyraźny smak belgijskiej czekolady

Receptura: Babka Czekoladowa

Składniki

g

BABKA CZEKOLADOWA

1000

jaja

470

olej

430

woda

100

TOTAL

2000

Sposób wytwarzania

Miesienie

3 - 4’

czas wypieku

40 - 50’

przed wypiekiem naciąć babkę wzdłuż

temp. wypieku

180 - 190°C

Dostępność
Warianty opakowań

twenty-packages
palette-packages

Powiązane receptury

Mieszanka Cukiernicza

Babka Czekoladowa

Pozostałe Produkty

Choco Cookies

Mieszanki cukiernicze

Choco Cookies


Biszkopt

Mieszanki cukiernicze

Biszkopt


Wykwintne +

Mieszanki cukiernicze

Wykwintne +