Aromat pomarańczowy

Aromaty

Aromat pomarańczowy


Aromat skórki pomarańczowej, optymalne dozowanie, doskonały do wypieków, deserów, kremów i nadzień. Wyczuwalny także po zapieku.

 

Dozowanie w zależności od wyrobu (1-3 g/ 1 kg)

  • Wypieki: 3 g
  • Kremy tłuste: 2 g
  • Galaretki: 1 g

Zalety produktu

Aromat słodki

Aromat słodki

Dostępny odpowiednik naturalny

Dostępny odpowiednik naturalny

Możliwość osadzenia na różnych nośnikach

Możliwość osadzenia na różnych nośnikach

Szerokie zastosowanie

Szerokie zastosowanie

Wyczuwalny po zapieku

Wyczuwalny po zapieku

Dostępność
Warianty opakowań

one-packages
ten10-packages
palette-packages

Powiązane produkty

Mieszanka Cukiernicza

Babka Pomarańczowa

Pozostałe Produkty

Aromat kokosowy

Aromaty

Aromat kokosowy


Aromat waniliowy

Aromaty

Aromat waniliowy


Aromat cytrynowy

Aromaty

Aromat cytrynowy