Pulpety wegetariańskie w sosie grzybowym


Specjalnie dobrana kompozycja składników do produkcji pulpetów wegetariańskich będących substytutem mięsa – wersja w sosie


 

SKŁADNIKI:

Soy Tex ID 237239

Woda do teksturatu

Olej rzepakowy

Tł. Palmowy Częściowo Utwardzony 45 ID 220651

Bind Vege BJM ID 235754

Błonnik Jabłkowy ID 204194

Przyprawa Pieczysta Sous Vide ID 211819

DODATKI

Sos Grzybowy ID 5924

Woda do sosu

Śmietanka 30%

Zalety aplikacji

Produkt convenience food

Produkt convenience food

Nadaje się do mikrofalówki

Nadaje się do mikrofalówki

Dla wegetarian

Dla wegetarian

Produkt wpisujący się w trendy flexitarianizmu

Produkt wpisujący się w trendy flexitarianizmu

Oświadczenia

Bez dodatku barwników, konserwantów, karagenów

Bez dodatku barwników, konserwantów, karagenów

Polecane produkty

Pulpety wegetariańskie
Pulpety wegetariańskie w sosie słodko-kwaśnym
Nuggets wegetariański

Ten produkt może zostać dostosowany indywidualnie do Państwa potrzeb