Specjalnie dobrana kompozycja składników do produkcji pierogów z farszem szinakowym. Wegetariańskie danie convenience food z funkcją smakowo- stabilizującą szpinak. Zastosowany preparat stabilizuję strukturę farszu z półpłynnej na termostabilną z brakiem podcieków podczas obróbki termicznej
SKŁADNIKI CIASTO
Mąka
Woda
DODATKI CIASTO
Baza Różowa do Pierogów ID 230667
SKŁADNIKI FARSZ
Szpinak
Preparat do Farszu Szpinakowego z Czosnkiem ID 224994
Brak gorzkiego posmaku wyrobu gotowego
Spójna i jednolita konsystencja farszu
Termostabilny farsz podczas gotowania
Atrakcyjny wyrób gotowy na półce
Wiązanie wody i redukcja wycieków podczas produkcji i przechowywania wyrobu gotowego dla poprawy i stabilnej tekstury oraz konsystencji dzięki zastosowaniu Preparatu do Farszu Szpinakowego z Czosnkiem ID 224994
Redukcja wycieków podczas obróbki termicznej wyrobu gotowego dzięki zastosowaniu Preparatu do Farszu Szpinakowego z Czosnkiem ID 224994
Lepsza stabilność wyrobu gotowego podczas mrożenia przy wcześniejszej obróbce termicznej dzięki zastosowaniu Preparatu do Farszu Szpinakowego z Czosnkiem ID 224994
Oszczędność czasu, miejsca i kosztów surowców w stosunku do klasycznej metody produkcji wyrobu gotowego dzięki zastosowaniu Preparatu do Farszu Szpinakowego z Czosnkiem ID 224994
Redukcja kosztów wytworzenia wyrobu gotowego dzięki zastosowaniu Preparatu do Farszu Szpinakowego z Czosnkiem ID 224994
Produkt convenience food
Nadaje się do mikrofalówki
W trendach flexitarianizmu
Bez deklaracji w wyrobie gotowym dodatków E
Bez białek sojowych
Dla wegetarian
Ten produkt może zostać dostosowany indywidualnie do Państwa potrzeb