Branża mięsna

Smak i aromat

Baza Aromaty
Ekstrakty
Przyprawy
Posypki

Smak i aromat

Kiełbas Grubo rozdrobnione
Drobno i średnio rozdrobnione
Wędliny homogenizowane
Salami i metki

Smak i aromat

Wędzonek Szynki i boczki wędzone

Smak i aromat

Wędlin podrobowych i wyrobów blokowych Kaszanki
Salcesony
Mielonki

Smak i aromat

Drobiu Wyroby z kurczaka, indyka, kaczki

Smak i aromat

Pasztetów Pasztety, paszteciki, pasztetowe

Smak i aromat

Różnych potraw Mieszanki smakowe do smalcu, słoniny, uniwersalne
Wzmacniacze smaku

Smak i aromat

Dań gotowych Mieszanki smakowe do dań gotowych
Buliony, sosy, marynaty
Przyprawy Sous Vides
Przyprawy do hamburgerów i innych dań gotowych

Dodatki funkcjonalne

Doskonała tekstura Karageny
Fosforany
Białka
Błonniki

Dodatki funkcjonalne

Stabilna konsystencja Preparaty emulgujące
Preparaty do kutrowania

Dodatki funkcjonalne

Świeżość i kolor Preparaty przedłużające trwałość i barwne

Dodatki funkcjonalne

Optymalne solanki Solanki zalewowe
Solanki nastrzykowe

Dodatki funkcjonalne

Wielofunkcyjne i specjalne Preparaty wielofunkcyjne
Preparaty specjalistyczne

Dodatki funkcjonalne

Inne dodatki funkcjonalne Substancje dodatkowe i składniki żywności